home eten voor een tientje.nl menu Bestewijnondereentientje.nl

Wijn cadeau

Lees onze bijzondere wijn cadeau tips.

  • Vind goedkope wijnen
  • Lees feiten en nieuws over wijn

Wijn Cadeau Tips

Zoek je een origineel en betaalbaar cadeau? Lees hier onze bijzondere wijn cadeau tips. Wat kun je geven aan een wijn liefhebber. Wat kun je wensen als je van wijn houdt?

Je kunt natuurlijk een mooie fles wijn kado doen. Op deze site vind je tips voor goede beste omfietswijnen die goedkoper zijn dan een tientje. Er is ook een geweldige wijn die rond de 12 euro een absolute aanrader is en prima als cadeau zal vallen.

Ook kun je overwegen een keuken- of bistroschort zelf te bedrukken met een leuke tekst, naam, grappige spreuk. Of een foto of ontwerp. Ook is het mogelijk op deze site om een mok of coffee to-go beker te bedrukken.

Organiseer thuis een wijnproeverij! De kosten vallen best mee: nog geen 20 euro per persoon. Je hebt thuis dan een unieke gelegenheid om kennis te maken met een aantal goede wijnen en daar uitleg bij te krijgen. Een geweldige belevenis, leerzaam en leuk om te doen! Minimaal 8 personen.

Een handig een innovatief wijn accessoire om als kado te geven is de nieuwe wine-chill. Dit is dé nieuwe design wijnkoeler! De koeler is in feite een roestvrijstalen stick die je in de vriezer bewaart. Hiermee kun je instant je witte wijn of champagne koelen. Het setje komt compleet met schenktuit. Je hoeft niet meer met koelers en klontjes te improviseren. En geen natte etiketten meer... Prijs is €24,95

Een andere handige en mooie gadget is een wijn vacuum pomp. Kijk hier welke wijnkoelers er zijn en kies de beste.